I promised I would give you the dessert recipe as well and here it is: Froozen cheesecake in a pot :-) It's kind of messy to do, lot of mixing but the result is so good . Froozen cheesecake (ca 6-8 port) 3 ägg 1,5 dl socker 2 tsk vaniljsocker 200 g Philadelphia ost 3 dl vispgrädde Ca 10 st digestivekex kex 50 g smör Samt 1 form med löstagbar kant ca 20-26 cm i diameter. Krossa digestivekexen. Jag brukar lägga dem i en fryspåse och sen kavla sönder dem med brödkaveln. Smält 50 g smör och blanda ner kexsmulorna i smöret och rör om. Tips! Du kan använda samma visp och krokar om du börjar med att vispa äggvitorna! Dela äggen. Lägg äggulorna i en lite större bunke och häll äggvitorna i en annan lite mindre bunke. (Den bunken som äggvitorna är i måste vara torr och fettfri!) Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa grädden i en egen bunke. Den ska vara lagom fast. Häll strösocker och vaniljsocker över äggulorna. Vispa till en ljus fin pösig sm...
My life with music mostly H.E.A.T the best hardrockband in my opinion, food, recipes, my family, travels and more. The photo is from the Rockboat october 2014 when H.E.A.T played. Great photo by Pär Altan